administracijaServis građanaInformacijePoslovni imenikGradski prevozMapa grada

Općinska uprava

Press

POZIV NA JAVNU RASPRAVU

7.2.2018

o nacrtu Plana upravljanja okolišem i društvenim uticajima za projekat rehabilitacije mosta preko rijeke VrbasJP Ceste Federacije BiH d.o.o. Sarajevo poziva sve zainteresirane subjekte, nevladine organizacije i stanovnike općine Bugojno i naselja koja gravitiraju području namjeravane rehabilitacije mosta preko rijeke Vrbas, da uzmu učešće u

 

JAVNOJ RASPRAVI

o nacrtu Plana upravljanja okolišem i društvenim uticajima za projekat rehabilitacije mosta preko rijeke Vrbas

 

 

koja će se održati u Bugojnu, u prostorijama općine Bugojno ( sala na petom spratu ) 26.2.2018. godine u 12.00 sati, s ciljem davanja prijedloga i sugestija javnosti i uključivanja relevantnih pitanja u finalnu verziju dokumenta. Dokument je izrađen za potrebu Programa modernizacije magistralnih cesta u FBiH prema politikama kreditora. Nacrt dokumenta može se pronaći na službenoj stranici JP Ceste FBiH na sljedećem linku: http://jpcfbih.ba/bs/aktivnosti/modernizacija-magistralnih-cesta/38 i na web stranici općine Bugojno.

Svi zainteresirani subjekti koji nisu u mogućnosti da prisustvuju javnoj raspravi mogu svoje sugestije i komentare dostaviti do 26.2.2018. putem e-mail adrese: pimt@jpcfbih.ba.

 

 

Dnevni red:

1. Prezentacija Plana upravljanja okolišem i društvenim uticajima za projekat rehabilitacije mosta preko rijeke Vrbas

2. Pitanja, diskusija, odgovori i objašnjenja

 

 

 
[ Nazad ]

Download